Usein kysyttyä - häätarvikkeet netistä - Hääputiikki Ribbon & Ink

Usein kysyttyä

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Kyllä vain! Oikeus määritellään jo Suomen laissakin: voit 14 vuorokauden ajan rauhassa miettiä, ovatko tilaamasi tuotteet sinulle sopivat. Lue tarkemmat ohjeet toimitusehdoista!

Kuinka turvallista Hääputiikista tilaaminen on?

Maksutapahtumat hoidetaan suojatusti ja turvallisesti Checkout-maksupalvelun kautta. Halutessasi voit myös valita maksutavaksi osamaksun tai laskun, jolloin voit maksaa tuotteet vasta sen jälkeen kun olet saanut paketin kotiin ja tutustunut tilaamiisi tuotteisiin. Tyytyväinen asiakas on meille pääasia, joten autamme myös mielellämme kaikissa ongelmatilanteissa ja takaamme, että tuotteet lähtevät meiltä hyvässä kunnossa ja sellaisina kuin ne täällä sivuilla esitellään. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteisiin, voit halutessasi palauttaa ne meille. Tilaaminen Hääputiikista on siis täysin riskitöntä!

Mistä myytävät tuotteet tulevat ja millaiset laatuperiaatteet teillä on?

Tilaamme pääasiassa lukuisilta pieniltä häätarvikekaupoilta ja käsityöläisiltä ympäri maailmaa – esimerkiksi liitutauluja Espanjasta, photo booth -rekvisiittaa Yhdysvalloista ja Latviasta ja koristenauhoja Belgiasta. Lisäksi meillä on tällä hetkellä muutama isompi ulkomainen tavarantoimittaja (Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista), joilta tilaamme sellaisia häätarvikkeita, joita muut toimittajamme eivät valmista. Meillä on myös oma Ribbon & Ink -mallisto, joka laajenee jatkuvasti uusilla tuotteilla. Ribbon & Ink -malliston tuotteet on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa, ja niitä myydään yksinoikeudella täällä Hääputiikissa.